Trött

Är så himla trött hela tiden. Är på praktiken, kommer hem och sover och tar sen ut hundarna en sista promenad och så sover jag igen. Hinner aldrig göra nånting eller umgås med någon.

Imorgon blir det iaf ingen praktik för vi har brandutbildning på statt, det är verkligen på tiden kan jag säga. Har jobbat där hela året och har fortfarande inte fått någon brandutbildning överhuvutaget. Det kan ju vara en fördel att veta vad man ska göra när brandalarmet går.

Nu är det iaf dax att sova igen *snark*

God morgon

Gick och la mig kring halv nio i morse, kände mig full på nått sätt. Iaf så somnade jag som en stock och vaknade i ett ryck när väckarklockan ringde kl 13.00
Min första tanke var: "Undra om gästerna också vaknar av min väckare, för det vore ju lite taskigt."
Hallå, som om jag har några hotell gäster hemma hos mig eller?? Snacka om att vara virrig!

Våran bebis trycker på mina nerver så jag har en bortdomnad mage. Känns jävligt skumt på nått sätt, som om jag är fått bedövning där och den släpper aldrig.

Nu ska jag ut och leka med hundarna sen är det iväg och jobba hela kvällen.

På stan

Igår var vi på stan heeeela lååånga dagen. Jag var så otroligt less, men nu har vi iaf fixat de flesta babysaker, jag har bytt bank, och vi var på besök på förlossningen.

Fick veta att min soffa är försenad och kommer om 4 veckor. Fatta lång tid det är kvar!!!!! Men jag och stene var och provsatt lite i den, man somnar ju nästan för den är sååå skön. Men det är ju inte så mycket annat att göra än att vänta.

Imorse vaknade jag i ett ryck! Vi kopte nya väckar klockor igår, vi vaknar ju inte av dom vi hade. Men jag kan lova att vi vaknade båda två ganska ordenligt när dom här två ringde. Det är sånna här gammla med två klockor ovanför och en grej som slår mellan dom. Nu jäklar ska vi inte försova oss iaf!!

Idag har jag hunnit klippa gräset, ta in en massa ved och fyllt vedskåpet, städat, lagat mat och varit ute med hundarna. Känner mig riktigt duktig faktiskt :D
Men nu ska man nog ta och göra sig klar innan man börjar jobba.


Tentan

Ja tentan gick åt helvette, hälften av sakerna hade jag aldrig hört talas om och jag kunde bara ha 2 poäng fel så jag skrev den inte ens, Om jag hade skrivit allt jag hade kunnat och lärt mig så var jag inte i närheten av att få godkännt så jag tog min förkylning och la mig i soffan istället.

Idag är jag iaf ledig och ska ordna en massa saker på stan, ringa massa samtal och grejja på.
Kan ju meddela att jag fortfarande hatar TELIA. Inkompententa idioter som inte kan göra nått rätt.

Nu är det nog dax för lite frulle innan det bär av in till stor stan för att shoppa barn grejjer :D

Förkyld

  • Feber   
  • Halsont
  • Hosta   
  • Nyser    
  • Snorar   

Ändå så är jag och jobbar, är på praktiken och försöker plugga till tentan som vi har imorgon. Att läsa går dock inte så bra då alla ord får ett eget liv och flyter in i varandra.

Hoppas det går över snart ska iaf försöka vila lite ikväll så man kanske är pigg imorn.


Rensning

Håller på att rensa uppe i förrådet. Ska kasta kasta kasta grejjer!!!! Jag kommer säkert att ångra mig sen men just nu vill jag bara rensa bort sånt som jag inte använder och tycker är fult. Typ stenes tavlor som jag tycker är gräsliga, fast han tycker dom är jätte fina, så dom får väl stå i förrådet och aldrig komma upp på väggarna.
Men det finns en hel del annat som man kan kasta som jag inte vet varför jag har kvar. Det kan ju vara bra att ha nån gång, eller???

Stenes bössa sköt inte riktigt som den skulle så han var tvungen att köpa nya ringar till kikarsiktet. Kan ju säga att det blir inget nytt kikarsikte på mååååååånga måååååånga år. Stene är en jaktgalning!!

Nu är jag vrålhungrig och vi har ingen mat hemma som jag är sugen på.

Sjuklingar

Var i Vänträsk nästan hela förra veckan. Sov i stugan och tog det lugnt, så himla skönt att vara utan tv, internet och det är knappt så telefonen fungerar :P
Jag och Stenes mamma tog en shoppingtur på lördan, fyndade en hel del billiga grejer :)

Stenes pappa kom hem i fredas och hade feber, i söndas på morgonen började stenes mamma känna sig dålig och på söndag kväll så var stene sjuk. Nu börjar jag också känna mig hängig. Men jag går bara skola imorn sen är jag ledig i två dagar så då kan jag vila upp mig.

Fast jag är jäkligt sugen på att röjja upp lite i förrådet för när vi får nya soffan så måste den gamla ställas upp där och just nu finns ingen plats.

Var tvungen att köpa nån ny tröjja idag för det ekar i min garderob. Nu har jag iaf säkert 5 tröjjor och 4 byxor som jag kan ha och några linnen.

Nu blir det ut och skottträna stövaren sen ska jag bara dega resten av kvällen.

TELIA

Jävla *piiiiip* Telia!
Måste snacka med dom i telefonen flera ggr/månad, sitta i deras telefonköer och prata med personer som bara kopplar mig vidare för dom vet inte vad dom ska göra och tillslut så får jag prata med nån som "löser" mitt problem. Men det är bara som dom säger för det blir inte alls löst, och när jag ringer och säger det jo då finns det inga anteckningar på att jag har pratat med dom eller att dom skulle lösa problemet som förresten inte alls går att fixa. Vad får jag för att jag lägger ner massa tid och energi på att försöka lösa allt det här?? Jo jag får betala100 kr mer i månaden för mitt bredband. Jag som tyckte att det var dyrt innan jag var tvungen att betala dom där extra 100 kronorna.
Så nu vill jag byta leverantör men gissa vad. Eftersom vi har bredband via telejacket så finns det ingen annan som kan leverera hem till oss. Jag behöver ju internet för mina skolarbeten och stene klarar sig inte alls utan. Så vad gör man?? Är det nån som har tips??

Några andra kul saker som har hänt är att jag har jobbat för mycket i sommar så jag ska egentligen inte få fullt CSN. Men jag har inte rapporterat min inkomst så jag får ta den smällen om två år när jag får ett inbetalningskort. Det där med att jag har jobbat för mycket är alltså halvtid i Juni, heltid i Juli och halvtid i Augusti. Så det är jag lite sur över också.

Sen har vi ju skolan, ja det är inte så bra stämning där just nu. Har hänt lite grejer som gör att endel inte är så nöjda. Fast jag tror att jag är den som blir mest upprörd, kan det bero på gravidhormoner kanske??

Nej nu ska jag till Vänträsk och soooooova och träffa min älskling :D

RSS 2.0