Ny frilla

Äntligen har jag klippt mig, senast jag gjorde det var i oktober 2007!!!!!! Jag ska inte vänta så länge till nästa gång det har jag lovat mig själv. Mitt hår såg hemskt ut.
Den nya frillan är jätte häftig, men jag vet inte riktigt om jag trivs i den, det är kort och jag har alltid tyckt att kort hår är tantigt, så nu tycker jag att jag ser gammal ut. Första gången någonsin som jag har haft åldersnojja. Jag tycker inte att det är fult på andra eller att andra ser ut som tanter i kort hår, men jag tror att jag gör det. Fast det var en sväng där som jag tyckte att jag såg ut som när jag gick i mellanstadiet och hade klippt mig i "Robyn"-frilla, jag såg inte bra ut med den frisyren kan jag säga.

Brandövning idag och jag har då lärt mig lite grejer och testat på att släcka lite bränder. Det var kul att testa på fast det var lite jobbigt att bära brandsläckaren för min mage.

Igår var jag och simmade och det blev så att jag började tävla med gubben som simmade i banan breve. Jag vägrade sluta simma före han så det blev att jag simmade betydligt längre än vad jag brukar. Men jag vann :D Fast det är klart gubben visste ju inte om att vi tävlade. Men det är mycket roligare att simma om man tävlar mot någon. Trodde iaf att jag skulle ha träningsverk idag men jag känner ingenting, så imorgon blir det nog att simma lite till.

blähä

PARKERINGSBÖTER!!!! Gah jag är irriterrad. Var hos barnmorskan idag så vi parkerade där utanför, sen bestämmer vi oss för att gå och käka pizza och tyckte att vi kunde ju lika gärna stå kvar där. Det skulle vi inte ha gjort för hade vi skippat pizzan eller tagit bilen till pizzerian så hade vi inte fått parkeringsböter.

Annars såg allt bra ut och bebisen tar inte riktigt allt järn från mig längre :D Nog för att mitt järnvädre fortfarande är lågt men det är inte riktigt lika lågt som det var förr, så det är ju bra.

Jag har lyckats göra bort lite skolarbeten från förra terminen och en tenta är klarad :D Så nu ligger jag inte så mycket efter längre. Har även fixat praktikplats, ska vara med stenes mamma och lära mig ekonomi, bokföring och löner. Jag ska också lära henne en hel del om hur man använder en dator för hon skriver fortfarande på skrivmaskin.

Jag håller på att längta ihjäl mig tills nya soffan och barnvagnen kommer. Det är dock minst tre veckor kvar innan soffan är här och barnvagnen ska inte komma föränn i slutet på oktober. Måste lära mig att ha tålamod och vänta på att saker och ting ska hända. Vill ju oftast ha allting nu och helst igår.

Tålamod ska jag öva på att ha, lär behöva det i framtiden :P

Tentapanik

Ja imorgon är det dax för terminens första tenta och jag har panik, tror inte jag kommer att klara den. Har en hög med papper med allt som jag ska kunna och jag läser och läser men jag fattar inte vad det står. Allt verkar osamanhängande och konstigt. Så vi ser väl hur det går.

Var och simmade igår med Signe och Samantha. Hade självklart tappat bort receptet som man får av barnmorskan så jag fick betala. Typiskt förvirrade jag.
Kan ju säga att det kändet då i armarna att simma! Jag har inte träningsvärk idag men dom är faktiskt lite möra. Blir nog att simma igen imorgon, ska försöka göra det 3 ggr i veckan så länge som jag orkar (och har tid, det är den som ställer till det mest).

Jag håller på att längta ihjäl mig efter min nya soffa och det är såååå jävla länge kvar tills den kommer. Jag vill ha den NU, helst så skulle den vara här igår, jag har inget tålamod och jag hatar att vänta.

Igår köpte jag p-passet, så jävla värt altså. Jag som aldrig har småpengar och får parkeringsböter lite nu och då. Nu har jag betalat 400:- och får stå på dom flesta parkeringar gratis. Räknade ut att ifall jag betalar på skolan den tiden det är kvar tills praktiken börjar så skulle jag betala 204 kr i parkeringspengar. Det är helt sjukt hur mycket man betalar till parkering!

Nu blir det ut i gråa vädret med mina två busfrön. Hade tänkt att vi skulle hitta på nånting kul ute idag, typ lägga spår eller nå. Men det känns som om det kommer börja regna snart så det ger inte så mycket.  Får hitta på nånting kul inne istället :D

Första skoldagen

Ja då var sommarjobbet slut och skolan börjat igen. Det känns lite segt att börja plugga men jag tror nog att det kommer att gå bra. Fast jag har ju två tentor och några inlämningsuppgifter kvar från förra terminen som jag ska göra. En är på fredag så nu måste man börja plugga.

Har pratat med CSN idag så jag får då mina pengar som jag ska :D Så efter skolan for jag och några brudar och nils från klassen och beställde en ny soffa. Det tar ju 4-6 veckor innan den kommer så det känns lite segt att vänta. Men jag längtar hur mycket som helst tills den kommer för då kan jag och stene ligga i soffan SAMTIDIGT!!! Fatta vilken lyx!

Igår så började vi packa upp lite babygrejer som vi fått så nu ska jag fortsätta gå igenom allting och lägga det där det ska vara. Kläderna är ju så små och söta och jag vet inte riktigt hur jag ska sortera och lägga dom i lådorna. Vilka problem man har!

Jobbarhelg

Ja då jobbar man sista passet för den här helgen. Är inte riktigt pigg om man säger så, tur att dom flesta gästerna ligger och sover så det är inte så många som ser hur hemsk jag ser ut. Hade en rätt så jobbig natt inatt och morgonen började inte så bra heller.
Var ute med Samantha och två av hennes tjej kompisar och käkade på en restaurang igår. Jätte trevligt var det men jag åt en fäskfile som inte alls var god. Det var säkert inget fel på köttet men jag gillar ju inte kött så mycket. Men resten av natten kräktes jag och mådde pyton och imorse när jag väl tog mig upp ur sängen så såg jag inte alls fräsh ut. Utslag i hela ansiktet, påsar under ögonen och spyfärdig. Som tur är har det gått över lite grann nu men jag längtar tills Stene kommer och hämtar mig så jag får lägga mig och sova.

För övrigt så kommer det att bli en jäkligt seg dag idag, troligtvis ännu segare än igår.
Imorgon ska jag ringa CSN och kolla om jag får några pengar av dom. Man kan ju alltid hoppas men jag tvivlar.
Nu ska jag iaf försöka få i mig lite mer frukost så kanske man blir pigg nån gång.

Tillbaka i Skell

Ja nu var man tillbaka från Kramfors. Det har varit riktigt kul att träffa alla och jag saknar dom redan. Sitter på jobbet nu och ska jobba hela helgen. Kom hit direkt från bussen så man har inte ens fått fara hem och träffa Stene, som jag saknar hur mycket som helst. Vilken tur att han körde hit och gav mig en puss iaf :D

På måndag börjar man om skolan också, känns lite både och, är peppad på att börja plugga men ibland känns det lite onödigt då jag kanske inte ens kommer gå klart. Jag hoppas att jag kan göra det men man vet ju aldrig hur jag kommer att må innan bebisen behagar att ploppa ut. Sen vet man ju aldrig ifall jag klarar av att plugga samtidigt som jag har bebis, men jag hoppas att jag får en snäll en så jag kan gå skola iaf.

Jag hoppas också att jag ska få lite tid över till att träffa mina kompisar. Känns som jag  inte alls har träffat nån på jätte länge. Har ju jobbat ganska mycket i sommar så det kan ju bero på det och att jag är mycket tröttare än vanligt så jag orkar inte riktigt flänga som jag kunde göra förut.
Men imorgon kommer Johanna och äter frulle med mig. Det är så mysigt när vi äter frulle tillsammans så jag längtar lite :D

Kramfors

Efter en helvetas helg med jobb, smärtor som jag inte kan beskriva och en 4,5 timmas bussresa så är jag äntligen framme i Kramfors och min familj.
Det är så himla kul att träffa alla och barnen har ju blivit så stora!
Har nu gått igenom en massa utav syrrans bebis kläder och så ska jag ha med mig bilbarnstolen på bussen hem. Det blir fullt med packning som jag ska släpa på till hotellet sen. Jobbar ju hela helgen så jag åker direkt till jobbet och sover där hela helgen.
Saknar Stene som fan, jobbigt att vara utan han så länge. Men på söndag kväll får jag träffa han igen :)

Nu ska det lekas med barnen :D

Ommöblering

Idag tog jag en tripp och kollade på soffor. Hittade en jätte fin soffa som jag ska beställa imorgon efter jobbet.
Så nu är jag jättepeppad och håller på att möblera om i vardagsrummet lite så det passar bättre för den nya soffan. Jag vet att det tar ju 4-6 veckor innan den kommer men jag har så mycket ideer och inspiration nu så jag måste. Även fast det kanske kommer se lite knasigt ut innan soffan kommer men jag var som tvungen :P
Soffan är skitfin och superskön att sitta och ligga i. Den är stor också så den kommer att dominera rummet lite sålänge som vi har bordet bakom soffan. Men vi måste ha kvar det bordet så länge som övervåningen används som förråd, annars har vi ingenstans att ha datorn. Men det är fortfarande snyggt så det gör inte så mycket.

Har haft en släng av magsjuka eller så har jag ätit nått som fått mig att må skit. Vet inte riktigt vilket men var iaf hemma från jobbet i torsdas, man vill ju inte smitta ner alla. Men det har då gett sig nu och jag mår bra igen.
Ska jobba frulle i helgen, det var flera månader sen jag gjorde det senast så vi får väl se hur det går :P

Måste packa i helgen för på söndag åker jag ner till min familj (en del av den iaf) i Kramfors. Det börjar vara lite lite kläder i garderoben som man kan ha men jag skulle kolla hos syrran om hon hade några kläder som jag kan ha. Annars så har jag ju faktiskt Stenes jeans och det funkar ju utmärkt ;D

Nu fortsätter möbleringen en stund till!

Grytanlagsprov, sprängare

Ja i söndas bar det iväg till Fällfors och grytprovet. När vi kom dit så var det redan jätte mycket folk där, tydligen så hade det börjat kl 16.00 och inte 18.00 som det stod på hemsidan. Men det var då inga problem att vi var lite senare än dom andra. Det gick bara jäkligt mycket fortare tills det var våran tur. När Alice och Stene skulle in höll jag på att dö av nervositet så jag var tvungen att gå och sätta mig vid brasan en stund för jag kunde inte titta på. Efter en stund gick jag och tittade iaf och jag trodde inte att hon skulle klara det. Men det gjorde hon och hon fick den bästa bedömningen på alla moment utom skallet. Dommaren sa att hon hade ett jäkligt bra skall men inte riktigt det där perfekta som nästan ingen har. Så hon fick ju ändå jäkligt bra bedömning.
Alice uppfödare var och tittade på när Alice gjorde provet och hon är nog stolt över henne. Nu ska vi bara försöka få två till godkände grytprov och en tvåa på utställning så är hon champion. Hon har ju redan en tvåa på utställning men dom måste vara minst 15 månader när dom får den och hon var typ 14 månader. Så nu blir det nog att åka ner till sthlm för utställning i september.
Efter träningen åkte vi en sväng till stenes syrra och sen till Daniel och Linda innan vi åkte hem och käkade chips och glass. Jag har ett begär efter glass!

Idag har vi varit hos barnmorskan, jag hade inget järn och inget blodtryck + att jag hade gått upp 9 kg. Jag höll på dö när jag såg det. Trodde inte att jag hade gått upp så mycket men tydligen. Det är nog glassen som har gjort sitt :P
Men nu måste jag börja äta en massa kött som jag inte vill. Har ätit lite men nu måste jag börja äta stora köttbitar, bläää.

Nu ska jag gå ut med hundarna och hoppas att jag inte blir uppäten av den där björnen, som säkert är lååångt lååångt borta, men jag är livrädd för den iaf.

Hotellvistelse

Jag ska bo på hotell hela helgen då jag ändå jobbar och Stene behöver bilen. Eftersom jag ofta jobbar natt så träffas jag och Stene väldigt sällan så vi tog en natt tillsammans torsdag till fredag på hotellet. Det var skitmysigt med regn och åska och att få komma hemifrån tillsammans en liten stund. Sen är det ju också jäkligt skönt att sova på hotell, dom har så sköna sängar och sängkläder!
Nu jobbar jag då igen och kommer göra det heeeela långa helgen. Men helgen började bra för när jag precis kommit ner till receptionen och ska börja mitt pass så kommer brorsans tjej Malin hit med deras dotter Nellie! Så jävulst liten och gullig, endast 6 veckor gammal. Längtar tills våran bebis kommer i november så man får en egen bebis att gulla med :D

Igår spenderade jag hela den extremt varma dagen ute. Höll på i trädgården och klippte gräs, kratta, och trimma. Ok rätt så mycket tid gick också åt att äta jordgubbar hos grannen och så vart det en hel del glass. Men gott var det!!!
Jag upptäckte också att om man klipper gräset i flippflopps så får man jäkligt gröna fötter!

RSS 2.0