Morbror Alex

Alexander är här och hälsar på idag. Ikväll ska han ut på Staion 8, när blev han tillräckligt gammal för det?? Iaf så har jag bokat hotellrum åt han inatt så han får lite lyx när han är här :D

Elin tycker att det är spännande att morbror Alex är här (förutom att han väckte henne när han kom)







Nu ska jag försöka komma på vad vi ska äta till middag, sen ska jag väcka Alex som ligger i soffan och sover. Vi ska nämligen gå ut på prommenad med tre hundar. Nelly är nämligen här och hälsar på :D


Första maten

Igår gjorde jag lite potatismos till Elin, första gången hon skulle få äta nått annat än ersättning. Hon tyckte det var spännande och kul att sitta och äta samtidigt som oss. Jag tror nog att hon tyckte att det var gott också, såg nästan ut som det. Men det är ju klart, äkta potatismos är ju klart mycket godare än pulvermos som jag och stene åt!










Beroende

Jag är beroende av Familjeliv.se! Sitter hela nätterna och läser olika trådar om allt möjligt. Kan verkligen inte slita mig från datorn och göra det jag egentligen ska. Typ städa, men det känns inte så himla lockande just nu.
Så nu ska jag tillbaka till FL, annars kanske jag missar nått...

Polis polis potatis gris

Förut så fick jag alltid panik när jag såg polisen och trodde att jag hade gjort nånting olagligt (vilket jag såklart inte hade, iaf inte just då). Men nu börjar jag vara van för dom är här och springer hela tiden. Jäkligt trevliga snubbar faktiskt!


Fundersam

Sitter här på jobbet, station 8 är abonnerat ikväll. Det är lite äldre folk ute som springer här i repan hela tiden. Som vanligt är godisskålen vi har här väldigt populär!

Men jag har börjat fundera på en tjej som vet vad jag heter och jag har ingen aning om vem hon är. Jag har inte på mig min kavaj för jag håller på att städa och då har jag inte heller på mig min namnskylt.
Annars är det ganska vanligt att folk kollar på den.
Men nu har jag funderat som en tok och kan inte komma på vem denna människa är! Det är väldigt irriterande när folk vet vem man är men själv så har man ingen aning vem personen är.

Skrållan

Nu har vi tagit bort skrållan. Vi har funderat på det jätte länge och i måndas bestämde vi oss. Så igår när jag kom hem från jobbet hade stene redan gjort det. Saknar henne massor men det var nog bäst såhär. Vi har kämpat med hennes problem i två år och det blev inte bättre.


Kaffe = vaken halva natten

Jag skulle inte ha druckigt den där sista koppen kaffe igår. Var så himla trött och jag ville ju hålla mig vaken och se hela matchen. Så det blev tre koppar kaffe igårkväll. Jag dricker inte kaffe varje dag annars så ni kan ju tänke er hur det blev. Jo jag var vaken till kl halv två ungefär. Sen vaknade Elin kl 05.15!!!!!!
Nä hädanefter ska jag inte dricka kaffe så sent på kvällen....

JAAAA

Skellefteå AIK vann ikväll!!!!!!! Fy fan vad bra!

Nervöst

Jag är så nervös så jag kan knappt se matchen. Hoppas Hoppas SAIK vinner!
Försöker sitta vid datorn och gå runt i huset och plocka lite för jag pallar inte att titta.
Det är verkligen spännande!

Äntligen

Elin har fått för sig att man ska vara vaken helst hela tiden. Men nu sover hon äntligen, sköööönt. Ska passa på att vila en stund jag också.
Ikväll blir det hockey, hoppas skellefteå vinner!!!!

Hotell frukost

Jobbade 12 timmars passet igår och insåg på morgonsidan att jag inte ätit nånting sen jag for hemifrån! Blev tvärhungrig men eftersom jag snart slutar så väntar jag med att äta.
En halvtimma efter jag slutat öppnar frulkosten så då satte jag mig i restaurangen. Helt ensam satt jag och tittade ut i parken och frossade i en väldigt god hotell frukost. Åt så mycket att jag trodde allt skulle komma upp på vägen hem. Men det gjorde det inte som tur var :D


Hemma mamma???

Jag har insett att jag har börjat tycka om att vara hemma på dagarna. Jag som brukar bli galen om jag är hemma mer än en dag. Men nu är det riktigt trevligt att vara hemma med Elin, även fast jag inte trivs i huset och helst bara vill bo i ett annat hus som är fint och som JAG tycker om.
Men det här med att jag har börjat virka är bra terapi för mig när jag är hemma. Då gör jag det istället för att bli galen på huset.



En bild på Elin som är tagen före jul

Sitter på jobbet nu så jag hade inte så många att välja mellan


Livet förändras

Det är mycket som händer när man får barn. Hela ens liv förändras på många olika sätt, det är inte bara det att man har ett barn, ett liv, att ta hand om. Det förändras på många andra olika sätt också. Min och Stenes relation har förändras rätt så mycket. Nu är det inte varandra vi älskar mest, utan det är Elin :D
Man hör mycket om hur första året är så jobbigt och att det är många som gör slut då.
Men jag tycker nog att våran relation har blivit bättre, även fast man vissa dagar kan vara lite sur och grinig för att man har sovit lite. Kan dock inte skylla det där med lite sömn på Elin för hon sover ju trotts allt från 7 på kvällen till ungeför 6 på morgonen. Vi behöver ju faktiskt inte vara vakna till ett på natten, men det blir oftast så för vi ligger och myser i soffan och så springer tiden iväg.

En annan sak som också har förändrats rätt så mycket för mig det är min relation till mina vänner. Jag trodde inte att den skulle ändras så mycket som den faktiskt har gjort. Jag måste nog säga att jag har förlorat många vänner för dom tror att man inte kan göra saker bara för att man har barn. Bara för att jag inte kan eller vill fara ut och supa varenda helg så betyder det inte att man inte kan umgås andra dagar, när det inte är fest. Men tyvärr så tror dom flesta det, vilket är synd. Som tur är har jag några utav mina bästa vänner kvar och det är jag glad för :D



Hilda är jätte nöjd, Elin ser dock inte lika bekväm ut



Elin tränar att ligga på mage (hon tycker inte att det är så kul)

Dropp Dropp

Var ner till Kramfors i söndas och lämnade sebbe. Syrran och hennes familj hade varit borta i en och en halv vecka och när dom kommer hem så har dom en vattenskada i "matsalen". Det var hur mycket vatten som helst! Dom tror att det är taket som har läkt in vatten och troligtvis så går det inte på nån försäkring. Fy fan, det är tur att man inte äger nått hus och behöver bekymra sig för sånna saker.
Hoppas att det löser sig och att dom får ut det på nån försäkring.


En kattlåda som rengör sig av sig själv???

Det är ganska skönt att skrållan gör nr 2 ute. Men ibland när vi inte är där och släpper ut henne så gör hon det på lådan iaf. Inatt var en sån natt. Märkte det när jag klev upp och skulle ta hand om Elin, så jag hade inte tid att ta bort det poå en gång. Men när jag väl skulle göra det så var det borta.

Det är ju iofs ganska skönt att kattlådan rensas från bajs av sig själv. Men det är skitäckligt att det är hundarna som äter upp det! Det ligger spår av kattsand till deras bädd. Bläääää
Hndarna får INTE pussa mig eller Elin.

Sjunga

Jag sjunger alltid för Elin när hon ska sova. Jag har verkligen ingen vacker sångröst! Stene tycker inte heller att jag sjunger särskilt vackert, men för ett tag sen sa han att det är låter så vackert när jag sjunger för Elin. Knäppis! Jag sjunger inte alls vackert. Sen att han tycker att det är vackert att mamman till hans barn sjunger för hans barn det är en annan sak. För det är vackert.
Men att min sångröst skulle vara vacker. Det stämmer inte! Jag vet inte ens hur jag ska förklara hur hemskt det låter när jag sjunger. Men inte en enda ton är rätt, det där med att sjunga bra är inget våran släkt är så bra på :P

jobba jobba

Nu sitter jag här på jobbet igen. Nu har jag "bara" 8 timmar kvar. Är faktiskt förvånad att det är så många vakna nu. På söndagar brukar dom flesta komma ner och äta frukost kring 10. Men det är ganska skönt ifall dom checkar ut lite nu och då istället för att alla ska komma kl 12.

Är trött som fan, försov mig i morse också. Känns som om den här dagen inte alls började bara. Men ska försöka få en del gjort idag. Ska försöka få klart alla inbjudningskorten så jag kan skicka dom när jag slutar. Vore skönt att få det där klart nån gång!

RSS 2.0