Virka

Jag har lärt mig att virka och jag tycker att det är skitkul! Har gjort en halsduk och ett par tjocksockar (som blev för små) till Elin, ett par tjocksockar till mig och ett par tvsockar till Stene. Har även börjat på ett par tjocksockar till Elin som inte ska bli försmå men det blir inte rätt. Hur jag än gör så blir det fel, så nu måste jag snacka med stenes mamma om vad det är jag gör som blir så knasigt.

Det är stenes mamma som har lärt mig virka, hon har även gjort en pärm med lite mönster och gett mig en massa virknålar och garn. Hon är så himla snäll!
Nu jobbar jag på att fylla upp den där pärmen med ännu mer mönster, men jag har inte tänkt börja virka på nånting annat föränn dom där jäkla sockarna är klara. Får väl se när det blir men snart hoppas jag :D


Söndagen den 15 februari - Brunch sista dagen

Glömde ju skriva om den sista dagen på bröllopet.
På söndagen blev det packning, checka ut och försöka ta sig ut från det där jäkla garaget på hotellet. Brant och kurvigt men på andra försöket var vi ute.
Det bjöds på smörgåstårta, underhållning och så skulle man säga hej då till alla vännerna och släkten. Kul att träffas, synd att det inte händer oftare.
Det blev en tröttsam bilresa hem och vi var helt knäckta i flera dagar efter den här helgen.
Men det var ett underbart och häftigt bröllop!

Lördagen den 14 februari - vigseln

Det blev verkligen fullt ös den här dagen. Jag, syrran och hennes familj kom fem minuter sent till vigseln och alla väntade på oss. Pinsamt!!
Vigseln var jätte fin, mamma var jätte vacker!
Efter vigseln så gick vi fackeltåg till festlokalen. Där det var middag, lite lekar, sång, tal, fyrverkerier och en massa annat. Även denna kväll blev jätte lyckad.


Brudparet i kyrkan



Vi syskon håller tal



Vi brudar är alltid såhär vackra


Mamma och Odd


Jag och dreggel Elin

Fredagen den 13 Februari - Svensexa/möhippa

Helgen då mamma och Odd äntligen gifte sig. Jätte kul med ett tre dagars balbröllop!

Fredagen blev en jätte lyckad kväll med mat, lekar, strippor och en massa annat kul :D

Här kommer lite bilder från kvällen

.
Stene, Elin och jag


Brudparet



Jag, Carro, Hilda och Linnea.

Ska berätta en liten kul gej som hände under natten.
På fredagen fick stene ta sig några öl och jag gick till hotellet med Elin kring midnatt för att sova lite. När klockan är halv fem på morgonen kommer stene in på rummet och säger "Älskling jag har dragit med mig en brud hem".
Kan ju säga att jag i sömnen blev väldigt förvånad och lite arg vad han ville med en annan tjej.
Men som tur var så var det min syster som han hade hittat liggandes på golvet i lokalen och sov. Så snäll som han är så hade han släpat med henne till rummet så hon åtminstone skulle få sova i en säng.
Så det blev att min syster sov i en säng, stene i den andra och jag i skarven. Så det blev inte så mycket mer sömn för mig den natten!


En liten paus

Har lite fullt upp just nu men en upptatering och bilder från det underbara bröllopet kommer snart :D

Musiktips tack

Vi ska åka ner till Härnösand imorgon och vi är så jäkla less på skivorna vi har i bilen. Dom är också väldigt repiga så dom låter inte riktigt som som ska. Men jag har faktiskt köpt cd fodral nu!
Nu ska vi iaf bränna nya skivor, men vi har ingen musik på datorn. Eller jo barnvisor men jag vill lyssna på annat än vaggsånger och karlsson på taket.
Vi fick ju lov att lämna tillbaka datorn till skolan och få en ny när det var virus på den så vi har inte hunnit fixa så mycket musik till den här datorn.

Så om ni har några tips på bra låtar att ha i bilen så säg till :D
Vi har väldigt blandad musiksmak jag och min sambo så alla tips är välkomna.

Sömn

Det blev fullt upp igår men jag hann allt som jag skulle iaf! Men jag kan lova att jag däckade i sängen direkt igår. Ändå känner jag mig lika trött idag, som om jag inte har sovit alls. Konstigt att det är sådär ibland, man sover och sover men känner sig alldrig riktigt utvilad. Det skulle vara himla skönt att få ligga i sängen och bara sova i en hel dag! Men jag ska inte klaga på att jag får sova lite, för egentligen får jag sova ganska mycket. Elin sover ju hela nätterna och det finns många bebisar som vill ha mat flera gånger under natten som är i samma ålder som henne. Vi har ju rätt så tur faktiskt! :D

Fick precis ett telefonsamtal av Maja som skulle komma hit idag. Hennes bil gick sönder i morse när hon körde sin kille till jobbet så vi ska träffas en annan dag. Så då blir det slappar dag idag, så jäkla skönt! Nog för att vi behöver skriva på vårat arbete men vi har på oss till i Maj så det känns ändå rätt så lugnt.

Fullt ös medvetslös

Idag har jag och Elin fullt upp. Det ska städas (som jag inte ides göra igår), diska och tvätta innan vi ska in till stan. Vi ska på bvc, hämta ut Hildas kamera och Malins linser innan jag ska träffa en av mina lärare. Efter vi har hämtat stene från
jobbet måste jag börja sy till kläderna vi ska ha på oss i helgen när min mamma ska gifta sig :D
Vi får väl se ifall man hinner allt idag.

Här kommer lite bilder på världens sötaste Elin.
Måste faktiskt säga att det är lite svårt att få riktigt bra bilder på henne. Dels så har vi en kamera som inte är världens bästa och så sprattlar hon så mycket när hon är glad så korten blir lätt suddiga.





Jag vill inte vänta

Jag är en sån här person som vill ha allting nu, helst igår. Så när jag for och skulle byta bilbarnstolen idag och dom inte hade nån hemma utan var tvungen att beställa, så blev jag så himla besviken, nästan arg. Jag som är så jäkla känslig och blir galen om jag inte får som jag vill blev då självklart inte så nöjd.
Vi kan ju inte åka ner till härnösand utan just den bilbarnstolen!!
Som om det inte alls skulle funka med den vi har och jag tror knappast att Elin bryr sig. Men jag brukar komma på mig själv efter en stund och tänka att det är bara bra om jag lär mig att jag inte kan få allt på en gång.
Men det skulle iaf vara himla kul ifall vi hann få den nya innan vi åker.

Ikväll är det Såld på hus kl 21.00 på tv4+ :D

Trötter

Blir att åka in till stan senare idag. Jag är så himla trött och orkeslös men jag tänkte ta en slappardag idag så man kanske får tillbaka lite energi. Elin är ju inte det minsta jobbig att ta hand om, just nu ligger hon och sover. Man kanske borde passa på att städa och tvätta lite men det är ju såååå tråkigt. Om det är nån som tycker att det är kul så välkommen hit! Jag kan bjuda på bullar och kaffe :P

När jag blir miljonär ska jag ha nån som städar åt oss. Jag vet bara inte hur jag ska ta mig dit än, har ju inte direkt ett välbetalt jobb och så köper jag inte lotter heller så jag det är ju inte så stor chans att jag vinner pengar.
Om man lägger ut hela sin lön på att köpa trisslotter, hur stor chans kan det vara att man vinner några stora summor pengar???

Bilbarnstolen

Vi var och hämtade bilbarnstolen förut idag. Men när vi kom hem och hade packat upp den så insåg vi att det fattades lite grejjer och så var det en grej som var trasig. INTE BRA... En bilbarnstol ska vara hel när man tar hem den. Iaf så skulle jag få komma in imorgon och få en ny så det var ju bra :D
Men den var jäkligt fin iaf och jag tror att det kommer bli riktigt bra när vi får en som är hel.


Pinsamt

Jag tycker faktiskt att det är ganska pinsamt att jag har en blogg. Det är ju världens modegrejjen just nu och ALLA har en. Ganska töntigt egentligen men jag tycker att det är såååå kul att skriva :D
Inte för att jag egentligen har så mycket viktigt och filosofiskt att skriva om. Jag är inte heller så bra på att uttrycka mig i skrift, men det är fortfarande såååå kul!
Satt för nån dag sen och läste alla mina inlägg som jag skrivit. Man har glömt bort en hel del, bla att jag var så himla trött och hur mycket jag sov när jag var gravid. Men det är bra att man glömmer lite så att man vill vara gravid igen.

Idag ska vi hämta Elins nya bilbarnstol, jag längtar!!

Jag tror det spökar...

Jag satt här på jobbet, framför datorn i receptionen. Det är helt tyst och lugnt, inte en enda person på hotellet. Sen helt plötsligt åker innerdörrarna upp och jag flyger nästan ur stolen. Vart så jävulst rädd! Dörrarna styrs av en sensor, så när det går förbi nån så öppnas den. Men det var ju ingen här så jag tror att det var ett spöke.

Ja jag tror på spöken, känner mig som ett litet barn men jag tror faktiskt att andar kan leva kvar! Fast jag är livrädd för dom, brukar ha mardrömmar om det ibland.

En annan sak som jag är livrädd för, som stene tycker är lite konstig, det är skogen. Det går ganska bra på dagarna men så fort det blir lite mörkt då tror jag att det ska komma en mördare. Så när jag ska ut och gå med hundarna i skogen där vi bor så måste det vara mitt på dagen när det är som ljusast.
Lite konstigt hur jag tänker egentligen. Jag tror att nån ska komma och mörda mig i skogen där jag bor, men när jag bodde i göteborg var jag aldrig rädd för nått sånt.
Hur stor chans är det att det finns en mördare i en by på typ tio hushåll och hur stor chans är det att det finns en i gbg?? Eller snarare hur många finns det i gbg??


Nej jag känner att om jag fortsätter att skriva så kommer jag att spåra totalt. Sitter ju här på jobbet och har inte så mycket att göra. Är dessutom jätte trött och flummig och det gör inte saken bättre.

Hundar

Såhär såg det ut när stene skulle rensa kattlådan. Han är såååå duktig :P





Har varit ute med hundarna i det vackra vädret. Det finns faktiskt en sak som är possitivt med att det snöar så mycket som det gör. Man kan ha Rocco lös för det är inte så stor chans att det finns nånting ute som han kan jaga :D
Så vi har varit ute och busat, tränat på inkallning och sprungit. Min kondis var inte den bästa så jag orkade inte så mycket, trodde jag skulle dö när vi kom hem, kunde knappt andas och hade mjältugg!
Alice tyckte inte det var lika kul att vara ute i detta väder, hon försvinner som i snön så jag var tvungen att tvinga med henne ut.

Nu är Ante och hälsar på med Zeb, han ser ut som en jack russell men han är en blandras. Tax, tysk terrier, jack russel och stövare är några raser han har i sig.
Men han är skitsöt!


Kattpiss

Idag städade jag och stene lite hemma. Han fick i uppdrag att rengöra kattlådan, vilket jag såhär i efterhand ångrar.
Han skulle tömma all sand i en påse, som han ställt på toastolen. påsen åker iväg och det far kattsand över hela toan!! Sen när vi stått och skrattat åt han en stund så ska han ta bort kanten (typ ett skvättskydd) som sitter på lådan. Han frågar hur fan man får bort den här? Så gör han lite häftiga rörelser och så tapar han hela lådan (som det fortfarande är kvar piss och sand i) i golvet. Stene blir på dåligt humör och går och lägger sig i sängen en stund för att lugna ner sig. Jag står bara och tittar på och skrattar åt han. Har tagit kort också för att föreviga hur det går till när han ska rensa kattlåda :P
Nu luktar det kattpiss som fan trotts att vi har städat hela toan. Måste nog skrubba den lite mer när jag kommer hem imorgon efter jobbet. Städning är trotts allt inte en av stenes starka sidor.

Sitter just nu på jobbet och läser lite bloggar. Jobbar på boendet i natt så det är jäkligt slappt. Sitter mest framför datorn eller tvn med en kopp kaffe. Ja jag har börjat dricka kaffe också.
Mamma brukar säga att man är inte vuxen föränn man dricker kaffe. Nu har man ju barn och allt så jag tänkte att det är dax att jag iaf låtsas att jag är vuxen.
Tycker faktiskt att kaffe är rätt så gott!

Ledig idag

Idag har jag varit ledig och hemma med Elin. Min lilla sötnos! Vi har sovit hela natten och dagen. Hon äter inte så bra så hon är tröttare nu än annars :( Men jag har pratat med BVC och dom sa att så länge hon är pigg och glad när hon väl är vaken så ska vi vänta. Men hon tyckte också att 3 ggr på en dag var lite lite.
Nu ligger hon i soffan och skrattar och pratat så det är ju bra. Jag hoppas att hon iaf vill äta fyra gånger idag.

Signe - är du på bb nu eller??? Tycker du borde få din bebis vilken dag som helst nu.

Förresten så har våran granne skottat åt oss i morse. Fan vad snälla dom är!! :D

Snö i massor

Fan vad det snöar ute! Det har ju inte bara kommit 1cm utan snarare 30. Så ni kan ju gissa hur kul det är att ha hus just nu. Inte särskilt kul alls kan jag säga. Vi har bara skottat så att vi just så pass kan köra in bilen på infarten och sen en liten stig från bilen till dörren. Men jag blev då helt slut av bara det! Man kan ju kanske hoppas att nån snäll granne kommer med traktorn och hjälper oss imorn.

Tentan idag gick hur bra som helst, jag är rätt så säker på att jag har klarat den :D
Resten av dagen har vi spenderat hos Elins farmor där vi även stannade och åt jätte god middag. Eva lagar alltid så god mat och man äter så man tror man ska spricka!

Nu är vi iaf hemma, Elin sover och jag tror jag ska ha lite mysigt med våra hundar. Det är jäkligt synd att dom löser så mycket hår, annars hade dom fått vara i soffan. Men nu är det ju inte så, så då får vi mysa med hundarna på golvet. Hur kul är det då?? Tror faktiskt inte att det kommer att dröjja allt för länge innan hundarna kommer få vara i soffan. Det brukar bli så att vi släpper efter på reglerna efter ett tag, tyvärr. Brukar ångra mig sen men då är det lite försent.

Shopping

Idag var jag och Elin på stan en sväng. Vi hittade en massa nya kläder åt Elin! Skitkul att äntligen hitta lite kläder som jag verkligen gillar :D

Vi köpte även en badbalja så nu ska Elin få bada lite.












Johanna - Måste säga förlåt igen! Jag har jätte dåligt samvete över att du fick städa själv. Hade totalt glömt bort det!

Vinprovning

Efter skolan idag så hade jag, Johanna och Nils våran vinprovning. Gick riktigt bra faktiskt!
Vi hade den inte för klassen utan vi hade bjudit in lite folk som vi känner. Våran rektor var också bjuden men han kunde inte komma, men sen fick vi ett mail av han där han sa att han hade bjudit dit en annan istället för han. Tyckte det var lite skumt att man bara skickar dit nån annan istället för en själv. Vi hade inte ens en anning vem hon var.

När jag kom hem så la jag mig med Elin och sov en stund i soffan, nu har vi busat lite och hon pratar hur mycket som helst! Hon är så underbar vårat lilla troll!
En annan som också är underbar är stene. I morse kom han med frukost på sängen åt mig! Tack och lov är stene inte nån som gör såna saker så ofta. Jag är ingen tjej som är förtjust i romanntiskt tjoller. Men frukost på sängen nån gång ibland är riktigt trevligt :)

Mycket att göra

Idag har vi varit på bodaborg, lyssnat på en snubbe som har snackat och sen lekt en massa. Vårat lag var helt klart bäst!! :D
Sen blev det systemet och inhandling av viner, ica maxi och handlade mat. Imorgon är det vinprovning som gäller så jag måste fixa för redovisning och göra iordning lite mat.
Sen ska jag plugga för tentan. promenera med hundarna och diska.

Så idag är en stessdag. Men snart är jag ledig, längtar hur mycket som helst!!
Nu är det bara att fortsätta med skolarbetet *suck*


Livrädd

I natt vaknade jag av att Elin slutade andas tvärt. Jag tror alldrig att jag har varit så rädd i hela mitt liv!! Tror att hon fick snor/smen i halsen, lät som det iaf. Hon sov på min arm så det var väl därför som jag vaknade. Som tur var så gick det snabbt tills hon kunde andas igen.
Sen kunde jag inte sova på resten av natten, var så himla orolig för min lilla ängel. Låg bara i sängen och höll om henne och kände att hon andades. Var nog lite chockad.

Så nu är jag trött, sitter på jobbet och försöker plugga men jag vill bara hem och vara med Stene och Elin.
Vilket betyder att jag får ingenting gjort. Men jag har ju 4 timmar till på mig innan jag slutar.
Stene är nog rätt så trött idag också eftersom han är sjuk, så det blir skräpmat till middag ikväll. Ingen utav oss är särskilt sugen på att ställa sig och laga mat.

RSS 2.0