Sova sova sömn sömn

Har inte skrivit så ofta på senaste tiden. Men det är för att jag har fullt upp med att hinna sova alla 24 h varje dag. Eller ja iaf så fort jag får chansen. Är ju faktiskt på min praktik några timmar, sen sover jag några timmar, sen kliver jag upp och är vaken en timma eller två och sen så sover jag igen.

En annan sak som också tar upp min tid det är min nya soffa som ÄNTLIGEN har kommit. Den är nu upppackad och står på plats, men dom andra möblerna och övrig inredning måste också hitta sin rätta plats så det ser så bra ut som möjligt.
Jag har iaf världens snyggaste och skönaste soffa. Har sovit i den heeeeela dagen idag och det är superskönt. Man får ju inte ont i kroppen som man fick av den förra soffan.

Inatt ska jag jobba och ha en praktikant som ska få göra allt åt mig *moahaha* Nej jag ska vara snäll för det är ju Samantha som är min praktikant. Men det ska faktiskt bli skönt att få hjälp med sånt som börjar vara lite tungt för mig, typ lägga på locket på poolen och bära ut vattenbadet. Jag har inte kunnat göra det på flera månader.
Nattklubb är det ju ikväll också, Hoppas att det är skojsiga människor som är ute och festar som kan komma och hälsa på mig i repan :D

Imorgon är det hockey med personalen på statt. hoppas att skellefteå vinner för det är första matchen jag ser sen jag var 15 år. Det är alltså 8 år sedan.

Nu ska jag försöka ta mig från soffan och göra lite nytta. Typ slänga allt skräp som följde med soffan, det ligger just nu på köksgolvet. Sen ligger det en massa mjölkpaket överallt för jag dricker flera liter per dag. Dom måste till soporna dom me.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0