Behöver en mening

Sitter hemma och gör ingenting. Mår rätt så dåligt just nu så jag ska vila och ta det lugnt. Är inte på praktiken så ofta för jag orkar inte hela dagar. Även fast vi gör mest annat skoj och inte så mycket jobb :P
Men jag blir galen av att vara hemma. Nog för att jag har en massa saker som jag behöver göra men dom sakerna klarar jag inte riktigt av pga av att jag är rätt så stor om min mage just nu. Så jag ligger hemma framför tvn hela dagarna, det är INTE kul. Jag behöver ha nånting att göra som är meningsfullt och tar upp min tid. Jag har jättesvårt för att inte jobba och nu när jag inte jobbar eller går skola blir jag GAAALEN.
Snart kommer jag sitta i ett hörn och gunga, rycka mig i håret och prata för mig själv.
Haha så allvarligt är det ju inte riktigt än iaf :P

Nu ska jag göra mat och vänta på att stene kommer hem för idag ska jag spöa han i kort. Igår fick jag storstryk i 500 två gånger så idag ska jag ge igen hade jag tänkt. MOAHAHAHA

Sova sova sömn sömn

Har inte skrivit så ofta på senaste tiden. Men det är för att jag har fullt upp med att hinna sova alla 24 h varje dag. Eller ja iaf så fort jag får chansen. Är ju faktiskt på min praktik några timmar, sen sover jag några timmar, sen kliver jag upp och är vaken en timma eller två och sen så sover jag igen.

En annan sak som också tar upp min tid det är min nya soffa som ÄNTLIGEN har kommit. Den är nu upppackad och står på plats, men dom andra möblerna och övrig inredning måste också hitta sin rätta plats så det ser så bra ut som möjligt.
Jag har iaf världens snyggaste och skönaste soffa. Har sovit i den heeeeela dagen idag och det är superskönt. Man får ju inte ont i kroppen som man fick av den förra soffan.

Inatt ska jag jobba och ha en praktikant som ska få göra allt åt mig *moahaha* Nej jag ska vara snäll för det är ju Samantha som är min praktikant. Men det ska faktiskt bli skönt att få hjälp med sånt som börjar vara lite tungt för mig, typ lägga på locket på poolen och bära ut vattenbadet. Jag har inte kunnat göra det på flera månader.
Nattklubb är det ju ikväll också, Hoppas att det är skojsiga människor som är ute och festar som kan komma och hälsa på mig i repan :D

Imorgon är det hockey med personalen på statt. hoppas att skellefteå vinner för det är första matchen jag ser sen jag var 15 år. Det är alltså 8 år sedan.

Nu ska jag försöka ta mig från soffan och göra lite nytta. Typ slänga allt skräp som följde med soffan, det ligger just nu på köksgolvet. Sen ligger det en massa mjölkpaket överallt för jag dricker flera liter per dag. Dom måste till soporna dom me.

Städning

Tänkte städa lite, eller jag har som hållit på med det i flera dagar men aldrig gjort det klart. Idag tänkte jag ta golvet men jag orkade inte dammsuga för den lever om så jag sopade istället. Man får inte lika bra effekt men det tar iaf bort det värsta. Men när man sopar då ser man vilken skit man har på golvet. Jag brukar inte direkt kolla vad som hamnar i dammsugaren annars.

Det blev iaf:

*Lite grus
*Lite löv
*Lite damm
*MYCKET HUNDHÅR

Det var säkert två tredjedelar hundhår.
Tänk om man inte hade nå husdjur, då skulle man typ aldrig behöva dammsuga, eller ja mycket mer sällan än vad jag gör iaf. Nu får det gå MAX 5 dagar och då är det jävligt skitigt.

Nu ska jag baka den där kakan som jag har tänkt på hela dagen. Bakade en sockerkaka igår men den åt stene upp till middag. Han jobbar på att få lika stor mage som jag :P


Här händer det grejjer

Var lite miljövänlig i veckan för typ första gången. Körde en massa gamla glas och kartonger till Boliden och snörde dom där i återvinningen. Kände mig väldigt duktig och nu känner jag mig väldigt peppad att fortsätta med det :D Får väl se hur länge det håller men man kan ju iaf fösöka.
Vi är ju inte som dom flesta som bor i stan och måste sortera allt hemma. Utan vi får kasta allt i våran gröna behållare. Men man kan ju anstränga sig lite extra och göra nånting gott för miljön ibland.

I onsdas var vi och såg Maria Möller show och den var riktigt bra! Tackar tackar för dom biljetterna :D
Det är alltid kul att göra nånting som man annars inte brukar. På veckorna brukar jag mest sova efter jobbet så det här var ju verkligen annars :P

Jag har ringt och ringt och tjatat och tjatat och nu har jag fått veta att min soffa är påväg. Den ska vara framme nästa vecka så nu håller vi tummarna på det. Jag längtar så jävla mycket tills den kommer. Tänk att äntligen få ligga i en skön soffa och se på tv.

Har börjat kräkas upp allt jag äter igen så idag tog jag ledigt från praktiken. Orkar inte tänka när jag inte har någon energi. Men nu är det bara en och en halv månad kvar innan Bebis kommer :D

RSS 2.0