Jobbar igen

Nu har jag börjat om att jobba lite smått, jobbade natt i onsdas och ska jobba imorgon igen. Känns ganska skönt för man blir lite lat när man bara är hemma.
Imorn kommer också några ev valpköpare hit och ska titta på valparna :D Ska bli såå spännande. Valparna är så otroligt söta just nu så jag vill behålla allihopa! Jag hoppas att jag kommer att bli less dom innan dom är 8 v så det inte blir så svårt att sälja dom.

För övrigt så är jag sur ledsen och förbannad (hormonerna som spökar kanske???), försäkringskassan vill inte ge mig några pengar när jag är sjukskriven för att jag är student. Inte ens under den här tiden som jag är sjukskriven och inte ens har nån skola. Helt galet men det är ju typiskt fk.
Sen får jag inte heller några pengar från a-kassan nu när jag är arbetslös en månad innan jag börjar sommarjobba - bara för att jag är student. Måste man vara miljonär för att kunns studera eller?? Jag tror nog jag får lov att vinna på lotto eller nått. För det är ju jätte lätt! :D

Har klippt gräset idag så jag är värsta stolt över mig själv! Det är ju iofs inte så jobbigt att klippa gräs men våran gräsmatta består av lite gräs en massa sten och så lutar den massor! Ibland glider gräsklipparen bara iväg så den är lite småjobbig att klippa faktiskt.

Nu ska jag äta lite och sen se på tv.


Semester

Jag är sjukskriven och Stene har semester just nu. Det är första gången som vi är lediga så här länge tillsammans och det är uuuunderbaaart!!! Även fast jag mår dåligt mest hela tiden och kräks nästan jämt så är det ändå så skönt att få ha ledig tid tillsammans. Men Stene har bara lite mer än en vecka kvar på sin semester och från nästa vecka så är jag bara sjukskriven halvtid och börjar jobba igen. Känns jävligt skönt faktiskt för jag blir lite väl rastlös ibland när jag bara är hemma. Orkar ju inte göra sånt som tar så mycket på krafterna och det är lite tråkigt. Jag hoppas jag får tillbaka krafterna snart för jag har saknat en riktig lååångpromenad med hundarna.

Påtal om hundar så är nog alla valparna sålda. Fast jag är sugen på att ha kvar en tik, men jag vet inte om vi har tid för det. Sen ska vi ju ha bebis snart också och det blir nog trångt i huset med tre hundar en katt och bebis. Måste komma på ännu fler anledningar till att vi inte ska behålla en liten tik annars är det nog kört! :P
Måste börja fixa med papprerna nu så vi kan få stamtavlor och sånt i tid, mycket som ska ordnas innan leverans.

Jag var en sväng hos Samantha i lördags och spelade wii=skitkul. Hon hade köpt en present till oss och vi fick våra första baby kläder, hur söta som helst :D Tack igen!

Imorn är det klassfest och jag är faktiskt peppad :D

Bebis

Jag och Stene var på inskrivning igår. Vi pratade först om våra levnadsvanor, typ mat, alkohol och motion, vi fick väga oss båda två och jag hade gått ner ett kg sen sist jag var där och tog blodprov. Karin (våran barnmorska) tyckte att jag såg upphängd och nerslängd ut, vilket jag nog gör. Har knappt fått behålla nånting i magen på hela veckan och jag känner att energin håller på att ta slut. Är rätt så yr hela tiden och får ju inte i mig vätska, men tur att det finns isglass :D Jag får ju oftast behålla den iaf!
Det bästa av allt när vi var där igår var att vi fick höra på hjärtljuden! Det var jätte häftigt och jag började ju såklart att gråta, vilket jag gör ganska ofta nu för tiden. Jag är så glad att stene fick höra dom också, när jag var hos doktorn och gjorde mitt första ultraljud så var ju han inte med. Tyckte som inte att han behövde följa när jag bara skulle till doktorn, visste ju inte att jag skulle göra ultraljud. Men det var också skithäftigt!

Nu vill mina underbara hundar ut på en liten promenad :D
Vart tog förresten våren vägen?? Här kommer det ju snö lite nu och då :(


Valpar!

Måndagen den 5 maj kom den fyra små söta valpar, två tikar och två hanar :D Allting gick jätte bra och Alice och alla valparna mår hur bra som helst! Känns jävligt tungt att sälja dom små sötnosarna men man kan ju inte behålla alla. Hoppas att vi hittar några bra valpköpare som man trivs med också, vi har några som är intresserade men ingen som vi har träffat än. Valparna ska helst vara tre veckor innan den kommer en massa folk så vi väntar tills dess med att träffa de som är intresserade.

Mer saker som har hänt är att vi var i norge och hälsade på Linnea. Det var verkligen hur kul som helst. Oslo var en härlig stad och vädret var kanon! Solade för första gången i år och fick rätt så mycket färg :D
Men det bästa var förståss att träffa Linnea igen och så fick vi träffa hennes kille Kenneth, skit trevlig kille han gillar vi!

Har blivit sjukskriven nu ett tag framöver för att jag kräks så mycket och inte klarar av skolan för jag mår så dåligt. Hoppas verkligen att jag ska må bättre snart så jag slipper vara sjukskriven. Fast det är ganska skönt att stene har semester så då får vi en massa tid tillsammans :D
Är super lycklig och dunder kär!

Ska försöka ta hand lite om vårat hem just nu som ser ut som en svinstia, hundarna drar ju in en hel del och jag är rätt så bra på att gå in med skor. Ska försöka sluta med det så slipper jag kanske damsuga varje dag :P


RSS 2.0