Ordning och reda...

Efter att ha rensat kökskåpen så kan man ju undra varför vi har en massa lock till kastruller som vi inte äger??? Det är ungefär som med däcken vi har i garaget, det finns till fyra olika bilar men vi äger bara en....
Bort ska det iaf så man får plats för lite nytt skräp i skåpen och i garaget!

Sen måste jag också berätta ur stolta vi är över lilla Elin. Hon har gått tre steg helt sjäv!
Hon gick mellan mig och Stene och var så duktig. Fast när vi skulle testa igen idag så satte hon sig ner direkt och tyckte att det var skitkul att dratta på rumpan... knäppisen...


Nya golvet?

Efter att ha suttit och kollat i en massa kataloger efter ett nytt golv så tror jag att jag har bestämt mig för det här. (<-- Klicka)
Det är samma stuk som vi har på dom andra golven, förutom att dom faktiskt ÄR trä golv och inte en plastmatta som bara ser ut som det.
Jag tror inte heller att det blir för ljust så man ser all skit. Inte heller för mörkt, även fast mörka golv är jävligt snyggt, men det passar inte här tyvär..
Nu väntar vi bara på ett godkännande från hyresvärden innan vi kan börja ta hi folk som gör jobbet åt oss :)


Ingen bra jakt dag

Det blev inga älgar idag, ingen mat till frysen..


Men det blev iaf en bra loppis dag. Jag fyndade 3 runda blåa mattor som jag ska ha i hallen, 40 kr för alla tre.
Sen försökte jag hitta ett nytt golv som vi ska ha i köket och hallen. Vi har fått lov at hyresvärden att byta ut vårat gammla snuskiga golv till ett nytt och fräscht. Det känns riktigt bra, så nu ska man bara ut på lite golvjakt och se om man hittar nått som man gillar.
Jag är peppad men det är inte Stene........


Jakten för i år

Ja Stene är ute och jagar igen. IGEN! Förra året sköt dom allt första veckan. Men i år är det bara två kalvar än så länge. Vi är less båda två, men Stene måste ju vara med varenda dag iaf för annars får vi ingen god mat här hemma :)

Men det skulle absolut inte göra nånting ifall det blev klart idag, så man kanske kan hitta på nånting på helgerna tillsammans, för just nu så ser vi aldrig till Stene... Jaktgalning som han är...


I´m back

Datorn står i köket och jag är peppad (eller nått)!
Nu kan man ju datanörda även när man är med Elin *smart*


RSS 2.0