Kramfors

Ja jag vet, jag är dålig på att uppdatera... Men det är lite fullt upp just nu så mina ambitioner om att börja om att blogga. varje dag gick inte så bra.
Först kom lillsyrran och hälsade på och sen var det dax att dra ner till Tierp på utställning. (Gick super Alice blev placerad 5:a, 1:a & 3:a *stolt*)
Nu är jag då i Kramfors och hjälper stora syrran lite. Hon har elakartad sköldkörtelcancer och har precis opererat sig. Så nu hoppas vi verkligen att all den där skiten är borta!

Nu passar vi på och myser och så hjälper jag till med att ta hand om hemmet så hennes andra halva hinner med barnen. Lillebror är här också och hjälper till. Dom har nämligen en gård med en massa hundar och hästar som också måste tas hand om. Tur att vi är en stor familj!


Designproblem

Jag höll på att göra om min desig här på bloggen. Men eftersom datorn på jobbet inte ville som jag ville så blev det helt knasigt. Så tillsvidare får den bara vara vit och förhoppningsvid har jag tid/lust att göra den snygg snart!

Jag kan ju egentligen inget om sånt här men det dinns en sida som är till stor hjälp:
Designa din blogg


Oväntat besök

Jag har fått oväntat besök av min lillasyster Saga. Hon kom på tisdag morgon så nu har jag fullt upp här hemma :) Det är därför som jag inte hinner blogga så mycket just nu.
Men som tur är så har man ju världens bästa svärmor som lämnade datorn åt mig så jag kan blogga även fast vi är i stugan. TACK!


Ny frisyr

Den här bilden visar inte bara mitt ny snaggade huvud, kolla även in mina extremt trötta ögon. Nu blir det sängen!


Btw så får ni stå ut med att designen ser ut som hell just nu. Jag ska fixa den snart. Jag lovar.....

Det kliar i mina fingrar

Jag vill börja blogga igen, jag känner suget och det kliar i mina fingrar. Nu när jag sitter på jobbet så har jag hur mycket tid som helst till att göra det. Men hemma...
Då ska jag ju vara med Elin och en massa annat. Då finns det inte tid, eller snarare ork. Jag är ju som sagt allderless för lat för att ta med mig Elin upp på övervåningen, sätta henne på golvet där så hon får upptäcka o leka, sätta min egen röv på den obekväma data stolen och skriva nånting vettigt.
Jag drömmer om en bärbar dator, trådlöst internet, en soffa & en kopp kaffe. Då skulle jag kunna blogga om en massa ovettiga saker igen.
En lösning måste fiduleras fram, nu kliar det allderless för mycket i mina fingrar!

RSS 2.0