Shopping

Ojojoj vad jag har shoppat! Fick pengar av pappa som skulle gå till en ny kostym som jag ska ha på LIA:n. Men jag tyckte att jag behövde ju en snygg jacka som jag kunde ha till och ett par snygga skor(fast jag köpte fyra) och en massa skjortot.
Jag och Stene bytta julklappar förra veckan. Vi kunde inte hålla oss längre :P Vi hade fixat julklapparna i typ oktober så vi tyckte att nu var det dags att byta. Stene fick en draught master så nu kan han dricka en massa god öl hemma. Jag fick pengarna som jag hade önskat så jag skulle kunna gå och shoppa. Så nu har jag köpt en sele och koppel till Rocco. En tavla som jag tror att jag kommer att bli mörkrädd av och lite småtjafs. Det är så himla skoj att shoppa! Sen att det inte är lika många tusen på kontot är ju inte lika skoj...

Jag hade värsta planen för vad jag skulle göra idag när jag är ledig, men sen ringde dom från mitt jobb och frågade om jag ville jobba inatt. Så nu måste jag försöka sova idag. Men jag ska hämta ut mina skor och så kommer det en VVS are och ska fixa för det läker vatten under diskbänken. Sen måste jag ju gå ut med mina söta vovvsingar och så ska jag elda. Det är lite kallt nu på morgonen faktiskt.

Jag måste plugga till tentan inatt. Jag ska jobba med Hanna och det lär säkert bli en hel del babbel när vi jobbar :) Men jag har tenta på torsdag morgon. På onsdag lär jag inte hinna plugga mycket för då har jag skola efter att jag har jobbat natt och sen lär jag sova tidigt...
Nu ska hundarna få sin morgonpromenad och så ska Rocco få dra in lite ved..

Begravning och julbord

I fredas var det begravning. Det var jätte sorgligt och jobbigt. Jag kände ju inte killen direkt men det var jobbigt iaf, han var ju bara 28 år!
Blomsterbutiken hade stavat mitt namn fel, inte lite fel heller, dom hade skrivit Jermye. Hur kan man få Jennie till Jermye?? Ja det är ju faktiskt några bokstäver som är rätt.
Det var många som kom på begravningen och vi träffade en massa gamla kompisar. Bland annar Nisse som jag och stene gick i samma klass som. Elna var på begravningen och sjöng så jag hann snacka lite med henne också. Det är stenes ex och första gången som vi snackar, hon är skittrevlig och jätte duktig på att sjunga.

Direkt efter begravningen drog vi upp till fjällen med stenes föräldrar. När vi nästan var framme så blev vi stoppade av några norrmän som hade kört på en älg och inte visste vad dom skulle göra. Älgen hade brutit båda bakbenen och kunde inte gå. Det var så himla synd om honom, han läg där och krälade och försökte ta sig därifrån. Som tur är han stenes pappa kontakter så han ringde ett samtal till en snubbe som skulle komma och ta hand om älgen.
Vi drack lite vin och tog några drinkar och snackade skit resten av kvällen.

På lördan när jag var ute och gick med Rocco så busade vi lite. Jag är ju inte så försiktig så självklart lyckades vi krocka ihop och jag började blöda en massa näsblod. Jag såg ganska rlig ut när jag kom tillbaka. Blod i hela ansiktet.
Sen bar det iväg till julbordet. Jag kommer inte åhåg vad stället heter men dom har världens bästa julbord! Vi var där i 5 timmar och åt och sjöng och drack lite drinkar och cider. Dom gör det så bra med all allsång och luciatåg och jultomten som delar ut julklappar till barnen. Det är ju barnen själva som får göra luciatåget :) Så söta dom är!
Jag åt som en häst också så man var ganska mätt när man kom hem. Dom hade en massa vilt kött och det är ju bra för jag äter ju inte "vanligt" kött från affären. Det känns ju ganska jobbigt att betala en massa pengar för ett julbord och så äter jag inte ens maten. Men nu åt jag nog för mer än vad vi betalade. Eller ja det kan man ju hoppas iaf. Jag vet inte ens vad det kostade, stenes jobb bjöd :)

Idag fick jag veta att jag har fått godkännt på tentan som jag gjorde förraveckan. Gissa om jag är glad :D
Nu ska jag lämna in menyuppgiften som ska vara inne imorgon som äntligen är klar. Efter det är det dags att börja plugga på nästa tenta. Vi har tre stycken kvar innan jul..

RSS 2.0